Lütfen bekleyin..



YENİ İLÇE OTOGARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

27 Aralık 2018, 16:00 - Okunma: 1914

Çevre il ve ilçelere yönelik ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla eski hal alanındaki Batman Belediyesi İlçe Otogarı son haliyle göz kamaştırıyor.Trafik yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşlara modern bir otogarda hizmet vermek amacıyla yapılan yeni ilçe otogarı projesi yaklaşık 24 bin metrekare alandan oluşuyor.

Belediye Proje Etüt Müdürlüğümüzce projesi hazırlanıp faaliyete geçirilmesi için gün sayılan ilçe otogarında her biri 20 metrekare olan 40 adet yazıhane, 100 adet minibüs bekleme yerinin yanı sıra misafir araç ve taksiler için ayrı araç otopark alanı bulunuyor.220 metrekarelik modern kafeteryanın da bulunduğu ilçe otogarında 2’si 100 metrekare olmak üzere 10 ticari dükkan yer alıyor. Yine mimariye uygun sosyal tesis alanlarının (wc, mescit, toplantı salonu) da bulunan ilçe otogarında vatandaşların rahatlığı için her türlü imkan sağlanmış.Araç otoparkları, süs havuzları, kafeterya, oturma bankları gibi bir çok yeniliğin düşünüldüğü yeni ilçe otogarında konfor ve nezih ortam ile vatandaşlara hizmet sunulacak. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=