Lütfen bekleyin..



Herkes Bisiklet Kullanabilecek

27 Aralık 2018, 15:58 - Okunma: 619

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Kent Merkezinde vatandaşların kullanımına sunacağı 6 akıllı bisiklet istasyonunun montaj çalışmalarına başladı.Vatandaşların spor yapmasına olanak sağlamak ve şehir içi ulaşımda bisiklet kullanımını teşvik edip, ygınlaştırmak amacıyla akıllı bisiklet projesini hayata geçiren Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, akıllı bisikletlerin kurulum ve montajına başladı.

Batman Bölge Devlet Hastanesi, Gültepe Mahallesi Su Parkı, Batman Park AVM, Atatürk Parkı, 8 Mart Kadın Parkı, Belediye Hizmet Binası mevkilerine kurulacak 6 istasyonda vatandaşların kullanımına sunulmak üzere 55 adet akıllı bisiklet yerleştirilecek.

Proje ile şehir içinde uygulamaya konulacak olan akıllı bisiklet sistemi ile vatandaşlar, şehir merkezinde belirlenen güzergâhlarda güvenli bir şekilde bisiklet sürme ve bisikletli spor yapma imkânına kavuşacak. Talep ve ihtiyaç gereksinimin artması karşısında peyderpey bisiklet ve istasyon sayısının artırılmasına gidilerek, bisikletli spor ve ulaşımın yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

-- 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=