Lütfen bekleyin..



Petrol City Yüklenici firma ve çalışanlarıyla bir araya geldi

27 Aralık 2018, 12:05 - Okunma: 1373

100 Milyon TL’ye mal olacak olan Petrol City AVM Yönetimi, temelinde çalışan işçiler, firma sahipleri ve taşeron personelleriyle dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Grand Hasankeyf Oteli'nde AVM yönetimince verilen yemekten sonra konuşan  Petrol City  Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yargı, AVM  projesine başladıklarından beri özellikle son 6 aydır çamur içerisinde, su içerisinde, özveriyle çalışan tüm çalışanlara  teşekkür etti.  Çalışmalarından dolayı Petrol City AVM Yönetimi, MWM Beton Firması yönetim kurulu başkanı İş adamı Vecdin Nasıroğlu adına İşletme Müdürü Müslüm Tunç’a, Arafat Özdemir’e ve İlyas Gezgin’e  plaket takdim ederek onurlandırdı.

Gecede bit konuşma yapan Yönetim kurulu üyesi İş adamı Hüseyin Yıldırım ise “Nisan ayında AVM'nin bütün kaba biter; Nisan ayından Ağustos’a kadar AVM’yi bitireceğiz. Allah kaza bela vermezse 2019'un 9.ayında AVM’yi hep birlikte açacağız. 40 bin metre kare kiralanabilir alanımız var. Bu firma sayısı 100 ile 200 arasında değişebilir.  Batman’ı  yaklaşık 10 sene götürebilecek bir AVM’dir. Şuana kadar Starbax, büyük Boyner, Türkiye’nin 70 AVM’sinde  bulunan eğlence firmasıyla sözleşme imzaladık. Dünyaca markaların talepleri çok. Bu krizde bırakın iş durdurmayı, biz hızlandırdık." Dedi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=