Lütfen bekleyin..



Gazetemiz 6 yaşında

23 Aralık 2018, 16:12 - Okunma: 1068

23 Aralık 2013 yılında kurulan gazetemiz 6. yayın yılını meslektaşlarıyla birlikte kutladı. Gazetemizin 6. kutlama yıldönümü nedeniyle Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Batman Sonsöz gazetesi sahibi Ercan Atay, Batman Süper Fm ve Güncel gazetesi yönetim kurulu Başkanı Hasan Ölük, Gazeteci Yazar Selim Toprak ve Batman Sonsöz gazetesi yazı işleri Müdürü Hatice Türkan gazetemizi ziyaret ederek yıl dönümü pastasını birlikte kestiler.

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ile Süper FM ve Güncel Gazetesi sahibi Hasan Ölük Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın şahsında tüm gazete çalışanlarını kutladılar. 


TEMEL İLKEMİZ TARAFSIZ VE OBJEKTİF YAYIN
Gazetemize ziyarette bulunan meslektaşlarımız bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmazken, Gazete sahibimiz Nimet Dal yaptığı açıklamada doğru ve tarafsız yayın anlayışı ile gece gündüz demeden çalıştıklarını, kamuoyunu her zaman doğru bilgilendirmek adına ciddi çalışmalar yürüttüklerini anlatarak, gazetelerinin kuruluş yıl dönümü sevincine ortak olan tüm meslektaşlarına, dostlarına, Batman halkına ve okurlarına teşekkür etti.
Dal açıklamasının devamında “6 yıl önce çıktığımız yolculuk aslında bizim için olağanüstü bir sınavdı. Bu zorlu sınavı alnımızın akıyla çıktığımıza inanıyorum. Bu güven ve sevgiyle halkın çıkarlarını savunan, denetleyen sorgulayan ve özgür basın olma yolunda her zaman yer aldık. Altıyıl önce açıkladığımız yayın ilkelerimizden bir milim sapmadan gazetecilik yapmanın gururunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Önümüze çıkan engelleri bir bir aşarak, kamuoyuna ve halkımıza en güzel hizmeti vermeye devam edeceğiz.” Dedi. 
Konuşmaların ardından kuruluş yıl dönümü dolayısıyla pasta kesildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Burhan Zorluoğlu-Öğretim Görevlisi
2104 gün önce
Nimet Bey, Batmanın gözü kulağı olan gazetemizin 6. Kuruluş yıldönümünü kutlar nice senelere diyorum. Ayrıca Sizlere, yazar arkadaşlara ve çalışanlara Batmanımızın her türlü sorununu dile getirmiş olmanızdan, tarafsız haber ilkesine bağlı yayınlarınızdan, yapıcı ve yol gösterici yazılarınızdan dolayı bir Batmanlı olarak çok teşekkür eder çalışmalarınızda ve yayın hayatınızda başarılar dilerim. İyiki varsınız.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=