Lütfen bekleyin..



26 ayda 312 bin km yol süpürdü

23 Aralık 2018, 16:01 - Okunma: 565

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un talimatıyla harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin yürüttüğü temizlik çalışmaları halkın takdirini topluyor.Temizlik ekipleri, çeşitli mahallelerde kurulan 18 semt pazarında yürüttükleri temizliğin yanı sıra cadde ve sokakları dezenfektan ile yıkayarak sağlık yönünden hijyenik ortam sağlıyor.

Ekipler, şehir içerisindeki çöplerin toplanmasının yanı sıra yol süpürge araçları ile de düzenli olarak cadde ve kaldırımları temizliyor.
Şehir içerisindeki temizlik çalışmalarında her gün yaklaşık 330 ton çöp toplayan ekipler, toplamda 257 bin 400 ton çöp toplarken, 10 adet süpürge aracıyla 26 ayda 312 bin kilometre yol süpürerek bir rekora imza atmış oldu.Öte yandan Batman genelinde bulunan tüm mezarlıklarda düzenli temizlik ve bakım çalışmaları yürüten Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri,  vefat eden vatandaşların yakınlarının daha temiz bir ortamda dini vecibelerini yerine getirebilmelerinin koşullarını oluşturuyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=