Lütfen bekleyin..



Vali Şahin ve Eşi koruyucu ailelerle bir araya geldiler

23 Aralık 2018, 15:57 - Okunma: 478

Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, İlimizde Koruyucu Ailelik yapan ailelerle akşam yemeğinde bir araya geldiler.TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen programa; Valimiz Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ümit Çiçek ile koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Yemekte koruyucu ailelere hitaben kısa bir konuşma yapan Valimiz, "Sizler topluma örnek olacak çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Bu hizmetiniz aynı zamanda büyük bir fedakarlık ve özveridir. Batman'da yaşayan insanları iyilik sıralamasına göre sıralayacak olursak, sizleri ilk sıraya yazarım. Bu kadar önemli ve güzel faaliyet yapıyorsunuz. Dinimizin emrini tam ve doğru bir şekilde yerine getiriyorsunuz. Yani, yetimin başını okşamak ve yetime sahip çıkmak, mazlumdan yana olmak. Bizim inancımızda; 'iyiliği emret, kötülüğü yasakla" talimatı en kesin talimattır. İyiliği kendin yap, kötülüğü de gücün oranında yasakla bunu Batman'da en güzel yapan sizlersiniz.
‘BU ÇOCUKLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ’
Bu çocuklar bizim çocuklarımız, hayatın başında başlarına olmadık üzücü hadiseler geldi. Bu çocuklarımız günahsız birer melek. Siz bu meleklere evlerinizi açarak sahip çıktınız, Bundan daha güzel ve büyük bir iyilik düşünemiyorum.İnşallah Batman'da ve Türkiye'de sizin gibi iyilik meleklerin sayısı gün geçtikçe artar. Öyle bir toplum hepimizin hayali, Evlatlarımız büyüdükçe devletine, milletine ve ailelerine faydalı güzel insanlar olarak yetişecek. Bu konuda hiçbir şüphem yok çünkü rol modelleri ve iyilik sembolleri sizlersiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmanın ardından Valimiz Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin tarafından, Batman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Koruyucu Ailelere yönelik düzenlenen 1.Kademe Koruyucu Aile Eğitimine katılan ailelere katılım belgeleri verildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=