Lütfen bekleyin..



Gençler Böcek ve Bitkileri tanıdı

23 Aralık 2018, 15:53 - Okunma: 602

Batman Gençlik Merkezi tarafından sürdürülen ‘ Sosyal Uyum ve Gençlik Katılım Projesi’ kapsamında öğrenciler Tarım İl Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirip yararlı ve zararlı böcek ve bitkileri tanıyıp yerinde görme fırsatı buldular.

Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri verdiği bilgilerin dışında gençlere bitki ve böcek laboratuvarlarında isimlerini ve tarımda neden zararlı veya yararlı olduklarını tek tek anlattılar. Bu tür ziyaretleri önemsediklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran; “Kursiyerlerimize devamlı olarak farklı alanlardaki faaliyetleri yerinde uzman kişiler tarafından bilgi almalarını sağlıyoruz. Yerinde doğru ve zamanında araştırıp, inceleyip ve ayrıntılı bir şekilde öğrenmelerini sağlıyoruz. Tarım İl Müdürlüğümüze yapmış olduğumuz ziyarette kursiyerlerimizin tarımda çiftlilerin karşısını çıkan yararlı ve zararlı böcek ve bitkileri tanımalarını sağladık. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Baran hayatın her alanının birer eğitim merkezi olduğunu da sözlerin ekledi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=