Lütfen bekleyin..



Kahve deryasına görkemli açılış

16 Aralık 2018, 14:31 - Okunma: 2285

Batman’ın sevilen iş adamları ve Grand Hasankeyf Otel sahipleri iş adamları Hüseyin Yıldırım ile İbrahim Yıldırım tarafından hizmete açılan Kahve deryasının resmi açılışı hafta sonu yapıldı. Açılış törenine Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Kurum müdürleri, İş adamları, STK temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Grand Hasankeyf otel bünyesinde zemin katta açılan Kahve deryası verdiği hizmet konseptiyle ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. 


Açılış kurdelesinin Vali Hulusi şahin ile Başkan Vekili Aksoy tarafından yapılmasından sonra davetliler kahve deryasını gezdiler. Vali Şahin ve Başkan vekili Aksoy işyerini kutlayarak Batman’ın her yönüyle büyüdüğünü ve böylesi mekanların açılmasından memnuniyet duyduklarını belirttiler.  
İşyeri sahipleri İş adamları İbrahim Yıldırım ve Hüseyin Yıldırım protokol üyelerine ve Batman halkına bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmamalarından dolayı teşekkür ederek şunları söylediler. “Kendi sektöründe öncü firmaların başında gelen ve İZMİR merkezli olan KAHVE DERYASI CAFE & RESTORAN konseptine sahip olup ,  İlimiz BATMAN’da 107. Şubesini açıp , Kıymetli Batman halkına hizmet vermekten gurur duymaktadır.

Kalite ve şıklığıyla nezih bir konsepte sahip olup göz dolduran KAHVE DERYASI, lezzet duygumuzu  kahvenin tüm çeşitlerinden et yemeklerine uzanan geniş ürün yelpazesini tüm misafirlerimize günden güne nitelikli bir şekilde sunup ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyoruz. Sevdiklerinizle tam bir aile ortamında vakit geçireceğiniz yeni ve farklı bir mekan olan KAHVE DERYASI olarak tüm misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyarız. Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan Başta Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye Başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve tüm misafirlere teşekkür ediyoruz.” Dediler. 


600 metrekarelik alanda kahvenin her çeşidinin müşteriye sunulduğu ve zengin menüsuyla hizmet verecek olan kahve deryası 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanırken, işyerinde yaklaşık 25 personel istihdam edilmiş oldu.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=