Lütfen bekleyin..



Emekliler Derneğinden Vali Şahin’e teşekkür

16 Aralık 2018, 14:28 - Okunma: 836

Emekliler derneği Batman Şube başkanı Hüseyin Ekmen yaptığı açıklamada Batman Valisinin yeni TOKİ’lerin yapımıyla ilgili verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Hüseyin Ekmen açıklamasında “Valimiz Hulusi Şahin beyin göreve başlaması nedeniyle yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte makamında ziyaret ettik ve görevinde üstün başarılar diledik. Bu vesileyle yapılan görüşmede daha önceki yapmış olduğumuz TOKİ’ler ve yeni yapacağımız TOKİ’lerle ilgili bilgiler verdik. Yeni yapılacak TOKİ’ler içinde desteğini talep ettik her türlü desteğini vereceğini bildirdi. Bana ve arkadaşlarıma göstermiş olduğu sıcak karşılamayı ve emeklilere bakış açısı çok samimi olduğunu gördük. Genel anlamdan sayın Valimizin çok iyi niyetli ve hizmet yönelik kararlılığını gördük. Sayın valimize bu yakın ilgi alakasından dolayı başta ben kendim ve yönetim kurulum  adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha görevinde başarılar diliyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=