Lütfen bekleyin..



Auto King yeni vizyonuyla hizmette

13 Aralık 2018, 16:31 - Okunma: 2283

Batman Sanayi sitesinde hizmet veren Auto King Batman’ın sevilen ustaları Mehmet Öztürk ve İlhami Öztürk yönetiminde hizmet ağını genişletti. Bütün sigorta şirketleriyle anlaşması olan Auto King’te Boya, Kaporta, Mekanik, Oto Bakım, Araç bakım, Araç kaplama, Aksesuar, yedek parça ile hizmet verirken, vatandaşların Auto Kinge olan ilgisi her geçen gün artıyor.

15 yıllık Polymax markası ile başlayan yakından yeni yerinde hizmet verecek. Gültepe mahallesi Sanayi sitesinde hizmet veren Auto king sahipleri Mehmet ve İlhami Öztürk açıklamasında “Bedelsiz mini onarım hizmeti ile beraber boyasız kaporta, Mekanik, Oto bakım, Yedek parça, Araç kaplama, göçük düzeltme, detaylı iç-dış temizlik, boya mükemmelleştirme, plastik tanpon parça onarımı ve ağır hasarlar ile mekanik hizmetlerini veriyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir. Bütün sigorta şirketleriyle anlaşmamız var. Şeffaf, dürüst ve kaliteden ödün vermeden farklı bir hizmet anlayışıyla hizmet verecektir. ”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=