Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir Bakan ve Yardımcılarını ziyaret etti

12 Aralık 2018, 13:37 - Okunma: 652

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman ve İlçelerinde yapılan ve yapılması planlanan sağlık yatırımları ile ilgili geçen hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmesinden sonra, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i de ziyaret etti.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” DEDİ

Milletvekili Özdemir, Batman’da yapılması planlanan 500 yataklı devlet hastanesinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yapılması,  yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin gecikmeksizin faaliyete alınması,  mevcut Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin kapasitesinin arttırılarak 25 ünitelik ek hizmet binasının yapılması, hizmet bütünlüğünün sağlanması amacıyla yeni İl Sağlık Müdürlüğü binasının yapılması ve ihalesi yapılan Sason Devlet Hastanesi (50 yataklı + 10 daireli lojman) yeni binasının inşaatına bir an önce başlanması ile ilgili girişimlerde bulundu. Özdemir “Hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek sağlık yatırımlarını şehrimize kazandırmak için girişimlerimiz sürecek ve yatırımların takipçisi olacağız” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=