Lütfen bekleyin..



Başakşehir'de Başkan adayı Muzaffer Bağ'a ilgi artıyor

09 Aralık 2018, 17:02 - Okunma: 1955

Batman’da AK Parti İl Başkanlığı yaptıktan sonra Milletvekili aday adayı olan Batmanın sevilen iş adamı Muzaffer Bağ, partinin bir çok kademesinde ilk günkü şevkle, çalışmalarına devam etti. İstanbul Başakşehir Belediye Başkan aday adayı olduktan sonra yaptığı çalışmalarıyla kısa zamanda halkın gözdesi oldu.

 Yapılan anketlerde %70 civarında Türk, Kürt, laz, Çerkes ve farklı halkların desteğini alan Bağ, durmadan çalışmalarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da yaptığı yatırımlarıyla, yüzlerce kişiyi istihdamıyla, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, gençlik ve bir çok alandaki çalışmalara verdiği destek ile bilinen iş adamı AK Partili Muzaffer Bağ, Başakşehir için büyük projelerinin hazır olduğunu söyledi. Konuyla ilgili olarak konuşan İstanbul Başakşehir’de yaşayan Doğu ve Güneydoğu’lu vatandaşlar; “Tüm halklar olarak AK Parti aday adayı olan Muzaffer Bağ’ı bütün gücümüzle destekliyoruz. AK Parti’de kurulduğu günden beri ilk günkü şevkle çalışan az partili vardır. Aday gösterilmesini bekliyoruz. Halkın talebinin dikkate alınacağında şüphemiz yoktur. Bütün halklar olarak birbirimize kenetlendik. Partimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. Aday adayı olan Batmanlı iş adamı ve sanayici Muzaffer Bağ, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi; “Partimizin bir neferi gibi ilk günkü heyecan ve bağlılıkla çalıştım ve çalışmaya devam edeceğimi. Bana layık görülen tüm görevleri alnımın akıyla yerine getirdim. Başakşehir halkının talebi doğrultusunda aday adayı oldum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin vereceği tüm kararları saygıyla karşılar ve çalışmaya devam ederim. Biz görev adamıyız. Halkımız ve Partimizin uygun göreceği her şey kabulümüzdür” diye konuştu.
BAĞ, BAŞAKŞEHİR’DE YENİ BİR HEYECAN YARATTI 
İstanbul Başakşehir semtinde AK Parti’den İş adamı Muzaffer Bağ’ın Belediye Başkan aday adayı olması her kesimde olduğu gibi Güneydoğu ve Doğu Anadolu seçmeninde büyük bir heyecan yarattı. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana değişik kademelerde Batman İl Başkanlığı başta olmak üzere bir çok kademesinde görev yapan Bağ, Başakşehir ve tüm çevrelerden büyük bir teveccüh görmesi dikkat çekiyor. 
BAĞ, KARADENİZLİLERİN FAHRİ HEMŞEHRİSİ
Aynı zamanda Karadenizlilerinde fahri hemşehrilik Beratını da alan Muzaffer Bağ yaptığı açıklamada; “Herkesi kardeşlik hukukuyla kucaklayacağız. Amacımız hizmet etmek olacak. Yine hedeflerimiz arasında ekonomik ve sosyal projeler üretip, insanı merkez seçip ve ibadet aşkıyla çalışmaktır. Hiç bir kesimi ve zümreyi dışlamadan tüm Başakşehir’lilere hizmet etmeyi vaat ediyorum. Hareketimizin, partimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları arasında bulunmaktan, verilecek her hizmeti yapmaktan büyük bir onur ve Şeref duyarım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Başakşehir halkına selam saygıları sunarım” diyerek sözlerini noktaladı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=