Lütfen bekleyin..



Gazeteci Nizamettin İzgi beraat etti

09 Aralık 2018, 17:05 - Okunma: 991

İzgi “suçsuz olduğumu biliyordum ama, bunu ispatlamak 2 yılımı aldı” dedi.FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve 7 ay 9 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan gazeteci Nizamettin İzgi, devam eden mahkemenin karar duruşmasında FETÖ ile ilgisinin bulunmadığı anlaşılarak beraat etti.

Cuma günü Batman 3. Ağır Ceza mahkemesinde yapılan son duruşmada Savcı, mütalaasında sanığın üzerine atılı suçları işlemiş olduğunu gösterir delil elde edilemediğinin anlaşıldığını söyleyerek Beraat talep etti.
TÜM SUÇLARDAN BERAAT ETTİ
Nizamettin İzgi’nin avukatları Zeki Ekmen, Rıdvan Yapıcıoğlu ve Ekrem Taşkın, iddialara karşı gelen cevap yazılarının müvekkillerinin FETÖ ile ilgisinin bulunmadığını kanıtladığını belirterek Beraat talebini yenilediler. Karar için ara veren Mahkeme başkanı kısa bir süre sonra Nizamettin İzgi’nin beraat kararını açıklayarak tüm yasakların kaldırıldığını bildirdi. Beraat eden Nizamettin İzgi, “İlk günden beri suçsuz olduğumu biliyordum, demek kaderimde bunları yaşamak da varmış. Uğradığım tüm haksızlıklara karşı yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=