Lütfen bekleyin..



Deprem konulu masabaşı tatbikatı yapıldı

07 Aralık 2018, 14:04 - Okunma: 809

İl Sağlık Müdürlüğüee bağlı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesinde il geneli deprem konulu masa başı tatbikatı düzenlendi.

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger Başkanlığında düzenlenen tatbikata Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ambulans servisi başhekimi, ildeki tüm kamu ve özel hastanelerin başhekimleri ile hap koordinatörleri katıldı. Söz konusu tatbikatta oluşturulan senaryo gereği karşılaşılabilecek güçlükler ve çözüm yolları üzerine müzakere edilmiş, eksik ve geliştirilmesi gereken noktalar belirlendi.

DEPREM EĞİTİMİ VERİLDİ

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger, “Unutmayalım ki afet ve olağan dışı durumlarda aciliyet derecesi en yüksek ve en hızlı verilmesi gereken hizmet sağlık hizmetidir. Bu ağır sorumluluğu yerine getirebilmek için de bizlerin kesinlikle her zaman her koşulda hazır olması gerekmektedir. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz toplantı bu hazırlık aşamasının önemli bir parçasıdır. Umarım bugün burada üzerinde konuşacağımız senaryo hiçbir zaman gerçekleşmez ve biz bunları yapmak zorunda olmayız ancak şu hakikati unutmamak lazım, ‘en iyisini iste, en kötüsüne hazır ol” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=