Lütfen bekleyin..



Yemen için yardım kampanyası

07 Aralık 2018, 13:55 - Okunma: 700

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu öncülüğünde biraraya gelen onlarca sivil toplum kuruluşu, Yemen’deki insanlık dramına dikkat çekerek yardım kampanyası başlattı.

Memur-Sen il binasında yapılan basın açıklamasını Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Mehmet Latif Kaya okudu.

Yemen'de 50 binden fazla insanın hayatını kaybettiğini hatırlatan Kaya, şöyle devam etti; “Bu sayı giderek artıyor. Yüz binlerce insan yerinden yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. Yemen'de salgın hastalık ve açlık baş göstermiştir. Birkaç yardım kuruluşunun dışında ülkeye insani yardım ulaşmıyor. Bizler Batman'da Düşünce ve inanç özgürlüğü platformu olarak bu duruma dur demek ve Yemen'deki Müslüman ve mazlum Halkın yanında olduğumuzu göstermek için bir yardım kampanyası başlattık. 30 TL kahvaltı bileti ve 20 TL’lik bağış bileti şeklinde kampanyamızı sürdüreceğiz ve kahvaltımızı 23 Aralık Pazar günü elit düğün salonunda gerçekleştireceğiz. Duyarlı tüm Batman halkımızın Yemen’deki bu açlığa ve cılız kalmış çocukların çığlığını duymalarını ve kampanyamıza desteklerini bekliyoruz.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=