Lütfen bekleyin..



KESK Bölge Mitingine çağrı yaptı

05 Aralık 2018, 16:50 - Okunma: 935

KESK Eş Genel Başkan Mehmet Bozgeyik, "Krizin Faturasını Emekçiler Değil Krizi Yaratanlar Ödesin" şiarı ile 16 Aralık 'ta Diyarbakır 'da düzenlenecek olan Bölge Mitingi öncesi Batman’da basın toplantısı düzenlendi.D

ün saat 12.30'da Petrol-İş sendikasında gerçekleştirilen basın toplantısına; KESK, Disk ,Petrol İş ve TMMOB yöneticileri katılım sağladı. 
Diyarbakır’da yer olarak İstasyon Meydanı’nın belirlendiği mitingi için Batman’da temaslarda bulunan KESK Eş Başkanı Mehmet Bozgeyik, gerçekleştirdikleri mitinglere dair basın toplantısı düzenledi. Sendika binasında düzenlenen toplantıya konfederasyona bağlı sendikaların şube yöneticileri katıldı.
Sürece ilişkin genel değerlendirme yapan KESK Genel başkanı Bozgeyik  krize karşı verdikleri mücadele kapsamında ise tüm demokrasi güçleri, emek örgütleri ve muhalif kesimlerin katılımıyla 15 Aralık’ta Samsun’da, 16 Aralık’ta Diyarbakır, 22 Aralık’ta ise İstanbul’da bölge mitingleri düzenleyeceklerini duyurdu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=