Lütfen bekleyin..



* Yerel Gazetelere abone olun kampanyası

03 Aralık 2018, 04:34 - Okunma: 702

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, Batman’da medya okuryazarlığını yükseltmek, yerel gazeteler ile halk arasındaki bağı güçlendirmek ve yerel gazetelerin desteklenmesini sağlamak amacıyla ‘Her Gün Her Ev ve Her İşyerine 1 Gazete’ kampanyasını başlattı.

YEREL GAZETELERE ABONE OLUN

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, Batman’da yerel basını güçlendirmek, toplumun sorunlarına karşı duyarlılık oluşturmak ve sorunların çözümü için çözüm mekanizmasını harekete geçirmek amacıyla Batman’da yayım yapan yerel gazetelere abone olunması gerektiğini belirtti, kentin dinamiklerine çağrı yaptı.

BAŞKAN ATAY, KAMUOYUNA SESLENDİ

Tüm zorluklara rağmen halkın haber alma hakkını yerine getirmek için çaba gösteren gazetelere destek olunması gerektiğini belirten Dernek Başkanı Atay “Toplumun medya okuryazarlığının yükseltilmesi, sorunların daha güçlü bir esle dile getirilerek çözümlerinin hızlandırılması ve halk ile yerel asın arasındaki bağın güçlendirilmesi için başlattığımız kampanyamız sürüyor. Kampanya kapsamında ev ve işyerleri için yerel gazetelere abonelik yapacak vatandaşlarımız, her gün adreslerine ulaştırılan gazeteler sayesinde Batman Gündemini takip edecek, yerel gazetelerle aralarında güçlü bir bağ kurmuş olacak, kentteki sorunların çözümü de daha hızlı ve etkin sağlanmış olacak. İlimizdeki dinamiklerin, bu çağrıya yanıtsız kalmayacağına inanıyoruz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=