Lütfen bekleyin..



ASKON’nun bu ayki konusu İLETİŞİM

03 Aralık 2018, 04:32 - Okunma: 846

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesinin her ay gerçekleştirdiği geleneksel toplantısı Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleşti. ASKON’un toplantısının bu ayki konuğu İletişim uzmanı Şebnem Hamidi idi.Tüm üyelerinin katılımıyla özel Batman Ortadoğu Anadolu kolejinde gerçekleşen toplantıda,Kişiler iletişim

,Kurumsal iletişim,İletişimde ustalık,Zihinsel sigara bırakma eğitimi,Ebeveyn tuzakları ve Ailede huzur,kim kimdir eğitimi ( insan tanıma sanatı üzerine ) eğitim semineri yaptı.
Eğitim sonunda konuşan Askon Başkanı M.Selman Nasıroğlu,Günlük yaşantımızda da etkin iletişim kurabilmek çok önemlidir. İki kişi aynı ortamda bulunup hiç konuşmuyorlarsa bile iletişim halindedirler. Örnek olarak, birbirlerinden sıkıldıklarını bile bu şekilde ifade edebilirler. Sözsüz iletişim en çok günlük yaşamda başvurulan iletişim şeklidir. Bir bakış, jest ve mimikler çok şey ifade eder. İletişimin etkin kurulduğu ortamlarda çatışma yaşanmaz. Her kişiye, her iletişim tarzı da uygulanamaz. Kişinin eğitim düzeyi, algılayış biçimi gibi durumlar göz önüne alınmalı ve empati kurarak bir iletişim sağlanmalı.

Kısacası, iş hayatında olsun, sosyal hayatta olsun anlaşılabilir olmak için iletişim konusuna dikkat etmeliyiz. Herkes iletişim kurar fakat etkin iletişim kurabilenler her zaman bir adım öndedir.dedi 

Nasıroğlu,iletişim uzmanı Şebnem hanıma,bizleri ağırlayan Özel Ortadoğu Anadolu kolej yönetimine ve tüm Askon üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=