Lütfen bekleyin..



Başkan Adayı Güneştekin'e Coşkulu Karşılama

03 Aralık 2018, 04:18 - Okunma: 1027

AK Parti'nin Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, kentte gelişinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Başkent Ankara'dan hemşehrileri tarafından uğurlanan Belediye Başkan Vekili Güneştekin'e Milletvekili Ziver Özdemir, Kozluk Belediye başkanı Veysi Işık, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Beşiri eski Belediye başkanı Sait Karabulut ve partili yöneticilerde eşlik etti.

Tarifeli uçakla Batman'a dönen Güneştekin Batman Havalimanı'nda partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile karşılanmasının ardından konvoy eşliğinde AK Parti İl Başkanlığına geçti.

Akparti İl Binası önünde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin önemli mesajlar verdi. 

“BİZ HİZMETE SEVDALIYIZ”

İl Başkanlığı görevindeyken Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Batman Belediye Başkanı olarak gösterilen Güneştekin, “Batman'ı sizlerle imar edeceğiz. Batman'ı sözde değil, özde birlikte büyüteceğiz. Batman'ın sorunlarına hakimiz. Yıllarca bir sürü kamu yatırımı oldu ama sizlerin de bildiği üzere yerel ayağında hep bir eksiklik oldu. Son 2 senede kayyum belediyesi tarafından gözle görünür şekilde güzel hizmetler yapıldı. Bunların devamı niye olmasın. Biz hizmete sevdalıyız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti yönetimi Batman'da yerel yönetimin güçlendirilmesi ve kente büyük hizmetlerin yapılması noktasında bize bu görevi verdi. Sizler de bize inanıp destek verirseniz Batman'ı hak ettiği yere getireceğiz. Bizim derdimiz halka hizmettir. Makam mevkiler geçicidir” dedi.Partililer daha sonra Kültür merkezinde düzenlenen gençlik buluşmasına katıldılar. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=