Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi Kalite Değerlendirme Süreci Tamamlandı

30 Kasım 2018, 17:09 - Okunma: 948

Yüksek Öğretim Kurumu Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen 5 profesör ve 1 daire başkanından oluşan dış değerlendirme takımı Üniversitemizi eğitim, öğretim, araştırma faaliyetleri, yönetsel süreçler ve topluma katkı bakımından değerlendirerek oluşturdukları raporu Rektörümüz Durmuş’a sundu.


Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’in Takım Başkanlığı’nı yaptığı Kalite Değerlendirme Takımı, değerlendirme sonucunda oluşan raporu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş başkanlığında toplanan kalite komisyonuna sundu. Kalite Dış Değerlendirme Takımı Üniversitemizin araştırma olanakları bakımından güçlü bir altyapıya sahip olduğunu ifade etti.

Rektörümüz Durmuş, Kalite Dış Değerlendirme Takımı’nın geliştirilebilir yön olarak önerdiği ‘’üst yönetimin eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinde kaliteyi benimseme düzeyinin tüm birimlerde yaygınlaştırılması’’ önerisinin 2019 yılında hazırlanacak kurum iç değerlendirme raporunda daha güçlü ele alınacağını söyledi.

Rektör Durmuş, Batman Üniversitesi olarak tüm çalışanlarımız desteği ile öğrencilerimize kaliteli öğretim ve araştırma faaliyetleri sunma konusunda yükselen benimseme düzeyi ile çalışmalarına devam edeceklerini, kalite dış değerlendirme süresince büyük gayretle birimlerini en iyi şekilde temsil etme arzusunu ortaya koyan tüm yöneticilere ve çalışanlara teşekkür ettiğini söyledi. Sonraki yıllarda üniversitemizin iç kalite kontrol sisteminin güçlenerek oluşmasında desteklerini beklediğini bellirti.

Rektörümüz Durmuş, Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı’na da teşekkür ettiğini belirterek, yaptıkları değerlendirmeleri göz önünde bulundurarak kalitemizi arttırmaya devam edeceklerini açıkladı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=