Lütfen bekleyin..



SP’li Fırat’tan ittifaka eleştiri

27 Kasım 2018, 16:28 - Okunma: 805

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat yaptığı açıklamada AKP MHP ittifakını eleştirerek şunları söyledi.“Her seçimde olduğu gibi yine aynı senaryo ve manifesto devrede. 24 Haziranda yaptığımız ittifakta bizleri insafsızca eleştirenler, bugün AKP ve MHP‘nin siyasi manevralarına ve omurgasız siyaset, tine ne diyarlar acaba?

 Bir ay evvel söylediklerini bugün inkâr eden ve tekrar seçim ittifakına karar veren bu partilere artık bu toplumun güveni kalmamıştır. Neymiş, efendim ülkenin bekası söz konusu imiş.. Ülkenin bekası ile İstanbul belediyesinin ne alakası var.. Amaç Türkiye’nin bekası falan değil, amaç koltuk sevdasıdır. Eğer gerçekten ülkenin bekası tehlikede ise, Eğer ülke Ekonomik krizde ise, Gelin bu seçimde siyasi partilere verilecek 890 milyonu ( Trilyonu) iptal edelim, Gelin ABD ve İsrail’in güdümünden çıkarak, siyasi, ekonomi ve askeri tüm anlaşmaları iptal edelim. Eğer Türkiye’nin Bekası tehlikede ise gelin BOP eşbaşkanlığından istifa edelim, Gelin Asgari ücreti 2500 TL yaparak vergi dışı bırakalım. Gelin 500 milyon dolara alınan uçağı katara geri verelim.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=