Lütfen bekleyin..



Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinden Ödül Gecesi

26 Kasım 2018, 18:09 - Okunma: 1039

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Yılın Başarılı Gazetecileri’ yarışmasının ödülleri düzenlenen görkemli törenle dağıtıldı. SUR KAYMAKAMI VE BAŞKANI HEMŞEHRİMİZ ÇİFTÇİ’YE YOĞUN İLGİ Geceye Sur’da başarılı çalışmalara imza atan Kaymakam ve Belediye Başkanı hemşerimiz Abdullah Çiftçi’de katıldı. Çiftçi Ödül gecesinde ilgi odağı oldu.

Hilton Otelde gerçekleşen yemekli programa yoğun ilgi gösterildi. 


Batman’dan gazete sahibimiz Nimet Dal ile İHA eski Bölge Müdürü Zeki Gün’ünde katıldığı gecede ödülleri Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi ve GGC Başkanı Veysi İpek verdi. Programda ünlü gazetecilerle sohbet eden Gazete sahibimiz Nimet Dal nölgedeki son gelişmeleri değerlendirdi.  
Programda GGC Başkanı Veysi İpek bölgede çalışan gazetecilerin yaşadıkları zorluklara dikkat çekerek, "Haberin bıçak sırtında alınabildiği bu coğrafyada sizlerle birlikte bir günlüğüne de olsa o stresten kurtulmuş olmanın sevincini paylaşıyoruz" dedi.


Seçkin jürinin oylaması sonucu 9 dalda 13 eser ödüle layık görüldü. Bu yıl ayrıca 15 jüri özel ödülü verildi.  Törene bölgenin yanı sıra Ankara ve İstanbul’dan çok sayıda; yazar, gazeteci, sunucu ve televizyon programcısı katıldı. Ödül gecesinde; TRT Wold, TRT Kurdî, Habertürk, NTV, Fox Tv, İHA, DHA, CNN Türk, Rudaw, K24, Waar Tv ve Sabah Gazetesi’ne ödül verildi. Programda yılın televizyonu, yılın spikeri ve yılın programlarına ödüller dağıtıldı. 


Fox TV ana haber sipkeri Fatih Portakal’a yılın en iyi haber programı ödülü verildi. Habertürk’ten Muharrem  Sarıkaya, Didem Aslan, CNN Türk’ten Büşra Sanay, NTV’den Mete Çubukçu ve Sabah Gazetesi’nden Yavuz Donat gibi ünlü simalara ödül verildi.TRT Kürdî kameramanı Engin Dalgıç ise görüntü dalında birincilik ödülüne layık görüldü. 
Gece sonunda Diyarbakır Eyvan grubu Cemiyet binasında davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Gazeteciler güzel izlenimler bölgeden ayrıldılar. Güneydoğu’nun çeşitli illerinde görev yapan gazeteciler gecede bir araya gelerek sohbet etme ve görüş alışverişinde bulundular. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=