Lütfen bekleyin..



GÜNEŞTEKİN, “24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI”

23 Kasım 2018, 19:12 - Okunma: 711

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.Öğretmenliğin, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın ve tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen; sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Başkan Güneştekin,

“Öğretmenlerimiz, toplumu ve hayatı değiştirme gücü taşıyan bilge kişiler, fedakârca yetiştirdiği kişilerse, toplumda güven ve emniyeti tesis eden, bilimsel gelişmeleri takip eden, araştıran, okuyan, sorumluluk duygusu gelişmiş, güzel ahlâklı, hayata ve insanlığa saygılı yetiştirilen nesiller, geleceğimizin en güzel renkleri ve motifleri olacaklardır” dedi.

Ağır ve büyük bir sorumluluğu olmakla birlikte eşsiz bir gurur vesilesi olan bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına güveblerinin sonsuz olduğunu belirten Güneştekin, “Ebediyete göç etmiş, tüm öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyorum. Emekliliğe ayrılmış öğretmenlerimize uzun ve sağlıklı ömürler, halen görevlerinin başında olan öğretmenlerimize de başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizi en kalbi duygularla selamlıyor, sevgi ve saygılar sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününü yürekten kutluyorum ” ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=