Lütfen bekleyin..



Vali Şahin, Kamu Kurumlarından Brifing Aldı

21 Kasım 2018, 13:51 - Okunma: 642

İlimiz Valiliğine atanarak göreve başlayan Vali Hulusi Şahin, kurumlar tarafından yürütülen çalışmaları yerinden incelemek, ilimizin sorun ve beklentilerine çözüm üretmek amacıyla kurumlardan brifing almaya başladı.Vali Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü'nü, İl Emniyet Müdürlüğü'nü, İl Jandarma Komutanlığı'nı ve İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek, kurum yöneticileri ile bir araya geldi.

 Vali Şahin, İlimizde Yürütülen Sağlık Hizmetlerine İlişkin Brifing AldıSabahın ilk saatlerinden İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Şahin, İl Sağlık Müdürü Osman Sünger ve birim müdürlerinden ilimizde sağlık hizmetlerinin durumu, tamamlanan ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı.Sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve hasta memnuniyetini esas alan çalışmaların hayata geçirilmesi konusunda yetkililere talimat veren Vali Şahin,  ilimizde devam eden sağlık yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte sağlık alanında birçok sıkıntının giderileceğini ifade etti.


 
Vali Şahin, Emniyet ve Asayiş Hizmetlerine İlişkin Brifing Aldı
 
İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan,müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle bir araya gelerek, yetkililerden yürütülen emniyet ve asayiş hizmetlerine ilişkin brifing aldı.
 
İlimizde güven ve huzuru sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaların devam edeceğini belirtin Vali Şahin, kamu hizmetlerinde olduğu gibi emniyet ve asayiş hizmetlerinin de vatandaş odaklı gerçekleşmesini istedi.
 
Vali Şahin, ziyaret defterini imzaladıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.
 
Daha sonra İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali Şahin,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve askeri personel tarafından karşılandı.
 
Karşılamanın ardından Komutanlık binasına geçerek şeref defterini imzalayan Vali Şahin,  İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar  ve birim yöneticileriyle bir süre sohbet ederek, ilimiz jandarma bölgesi sorumluluk alanındaki genel asayiş olayları ile ilgili bilgi aldı
 
Vali Şahin, İl Özel İdaresi Çalışmaları İle İlgili Brifing Aldı
 
Akşam saatlerinde İl Özel İdaresine geçen Vali Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve birim müdürleriyle bir araya gelerek, İl Özel İdaresi tarafından yürütülen iş ve işlemler, köylerde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmalarının genel durumu hakkında brifingaldı.
 
Yetkililerden yürütülen çalışmaların vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yürütülmesini isteyen Vali Şahin, ilimizin en ücra köşesine hizmet götürmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.
 
Ziyaretler sırasında yetkililerden yürütülen proje, yatırım ve çalışmaların titizlikle takip edilmesini isteyen Vali Şahin,  takip ve denetimlerin sıklıkla yapılması konusunda yetkililere talimat verdi.
 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=