Lütfen bekleyin..



Milletvekili Uca "İrademize sahip çıkacağız"

19 Kasım 2018, 16:28 - Okunma: 845

HDP Batman Milletvekili Feleknaz Uca'yı TBMM'deki ofisinde ziyaret ettik. genel kurul çalışmalarının yanısıra Partinin çalışmalarında aktif şekilde yer alan Milletvekili Uca gazetemize açıklamalarda bulundu. Uca " Batman'lı hemşerilerimizi burada ağırlamaktan büyük keyif alıyorum. ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.

 Bizler son 1 aydır köy köy geziyoruz. Halkımızın içindeyiz seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da yoğun ziyaretlerimiz oldu. Batman halkının bize verdikleri destek nedeniyle kendilerine teşekkür ettik. Batman bizim için önemlidir, değerlidir. Batman petrolüyle değil, özgürlük mücadelesiyle de tanınıyor. Yıllar önce görevi başında şehit edilen öldürülen Edip Solmaz'ın yolunda ilerliyoruz. Onun mücadelesi bizim mücadelemizdir. Batmanlılar seçimde güçlü şekilde bize destek vereceklerdir. Aday kim olursa olsun iradesine sahip çıkacaktır. Bizler Başkanımıza şehrimize sahip çıkacağız. Kısa bir süre sonra Batman'da aday sürecini başlatacağız. Parti MYK, Parti meclisi, kadın meclisinde durumu görüştük. il başkanlarıyla da bu konuyu detaylı şekilde görüşeceğiz. adaylar için ön çalışmamız başladı. fizibilite çalışması gibi analizlerimizi yapıyoruz. stratejimizi belirlemeye çalışıyoruz. gelecekten çok umutluyuz. İnşallah güzel günler bizleri bekliyor." dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=