Lütfen bekleyin..



Başkent’te Yaşam hastanesi kalitesi

19 Kasım 2018, 13:24 - Okunma: 6138

Sene başında Kamuran'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve aramızdan ayrılan merhum iş adamı Ahmet Dinç tarafından 2015 aralık ayında Ankara Çankaya Birlik mahallesinde hizmete açılan Çankaya Yaşam Hastanesi hizmet standardı ve kalitede adından söz ettiriyor. Günlük 300'ün üzerinde hasta kabulünün yapıldığı Çankaya Yaşam hastanesinde ünlü profesörler tarafından en önemli ameliyatlar yapılıyor.

Başkentin ünlü profesörleri ameliyatlar için Çankaya Yaşam hastanesini tercih ediyor. Modern cihazlarla donatılmış ameliyathanelerde Türkiye'de ilk olarak Robotik HOLEP cerrahi ameliyatlarıda yapılıyor. 


GÜNLÜK HASTA SAYISI 35’DEN 300’E ÇIKTI
Geçtiğimiz günlerde gazete olarak Özel Çankaya Yaşam Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı Murat Dinç'i makamında ziyaret ettik. Hastaneyle ilgili önemli bilgiler paylaşan Dinç amcaları Ahmet Dinç'in anısını, adını yaşatmak için ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti. 
Murat Dinç açıklamasında " Hastaneyi 2015 yılı Aralık ayında devr aldık. Daha önceki yönetim döneminde hastanenin günlük hasta kabulü 25-35 arasındaydı. Şu anki hasta sayısı 2.5 yıllık bir süreden sonra günlük hasta sayısı 300 ün üzerine çıkarıldı. Aylık ameliyat sayıları ortalama 35- 40 arasındayken şuan bu hastanede yapılan ameliyat sayısı geçen ay 276 oldu. Hastaneyi kısa bir süre geçmesine rağmen baya güzel bir yere getirdiğimize inanıyorum.
38 personelle başladığımız bu hizmette 113 personelimiz bulunmaktadır. İŞKUR'dan aldığımız son 15 personelle birlikte çalışan sayımız 130'a ulaştı. “
MALİYET FİYATLARIYLA HASTA YAKINLARI VE ESNAFA LOKANTA HİZMETİ
Çevre esnaf ve hasta yakınlarına yönelik önemli hizmetler yaptıklarını dile getiren Dinç açıklamasının devamında “Hastanede yakın bir zamanda bir restoran açıldı. Hem personel için hemde hasta yakınlarına çevremizdeki esnaflar ve ailelerin faydalanması için bir faydamız olsun diye. 5 çeşit yemeği 12 liraya maliyetine veriyoruz. Ankara piyasasında oldukça düşük bir fiyatla yemek hizmetini sunuyoruz. 
o zaman bunu açmamızın nedeni rahmetli Ahmet Amcamızın buradan para kazanmayın, alış fiyatlarından verin. Esnafa hiç tanımadığımız insanlara çevremize faydamız olsun. demişti. 
Çevremizdeki vatandaşlar buradan faydalanıyor. Günlük 250 - 300 arasında bir yemek çıkıyor. Bu ay günlük 470 adet yemek satışı restorandan yapılmıştır. Amacımız insanlara bir faydamız olmasıdır. 
Buraya sadece Hastaneyi açmadık, bu semtin en ufak sorunuylada ilgilendik. Sokakların caddelerin hizmet alması için hayattayken Çankaya Belediyesiyle görüşen değerli büyüğümüz Merhum Ahmet Dinç'in girişimleriyle buraya önemli hizmetlerde getirildi. Kaldırımlar yenilendi, caddeler asfaltlandı.”


YENİ PROJELER YOLDA
Çankaya Yaşam Hastanesini yeni dönemde büyütmeye yönelik projelerinin de olduğunu belirten Murat Dinç açıklamasında “Bu hastaneyi büyütme gibi bir projemizde vardı. Ahmet Amcamız vefat etmeden buranın iki katına çıkarılması için belediyeye müracaat etmişti. projemiz sonuçlanmıştı. Ancak vefatı nedeniyle bir şey yapamadık. Bu hastane 3 katına çıkıp 22 yataktan 75 yatak kapasiteye çıkacaktı. Ortalama çalışan sayımızda 300'e ulaşacaktı. Biz bu projeyi yeniden gündeme aldık.  Geçen Cuma itibariyle Belediyeden gelip inceleme yaptılar. ruhsatımızı aldık, onayladılar. Yazın başlamasıyla hastaneyi büyütme projemizi başlatacağız. 2 ameliyathane salonumuz var. Bunu 4'e çıkaracağız. Onun dışında Ahmet Amcanın Ankara'da yeni yatırımları vardı. biz bunlarıda gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Hastaneyi şubeleştirmeyi planlıyoruz. Bugüne kadar hep acımızı yaşadık ancak bundan sonra acı bitmedi bitmeyecek onu unutmadık unutmayacağız. her zaman hatırlayacağız. Onun yaptığı projeleri gündemde tutmak için onun adını yaşatmak için elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz.”


ROBOTİK HOLEP TEKNOLOJİSİ ÇANKAYA YAŞAMDA 
Çankaya Yaşam Hastanesinde Dünyada ender yapılan Robotik HOLEP ameliyatını ünlü profesör tarafından yapıldığını belirten Murat Dinç “Bu HOLEP’i herkes yapabiliyor ama bunun robotik robot ameliyatını yapan kendi robotunu üreten ve onunla ameliyatını yapan doktor Prof. Remzi Sağlam bizim hastanemizle yalnız çalışıyor. Bu bir üroloji ekibi… Ameliyatların % 60-70'i bizim hastanemizde yapılıyor. Dünyanın dört bir yanından Üroloji Başkanlarını hastanemizde ağırlıyoruz. Geçen Ay Hindistan’ın Üroloji bölüm başkanı ve ekibi hastanemizdeydi. Bu ameliyatı merak edip bu robotun nasıl çalıştığını görmek için geldiler. Bu yaklaşık 7 tv haberlerinde yayımladı. Dünyada tek burada var.
Şu anda yaklaşık 20'nin üzerinden ülkeden bizi ziyaret etmek istiyorlar. talep var HOLEP ameliyatını gerçekleştiren robotu görmek için. En büyük avantajımız böyle bir doktorla çalışmak ve bu robotun bir Türk mühendisler tarafından geliştirilmesidir. 
Genel cerrahi onkoloji Obezite cerrahisini de burada yapıyoruz. Büyük ameliyatlar burada yapılıyor. Başkent Gazi Üniversitesi doktorlarının büyük bölümü hastanemizi tercih ediyor. Hemen hemen hepsi rahmetli Ahmet Dinç'in hatırı için hastanemizde ameliyatlarını tercih ediyorlar. 
Dünyanın en büyük ameliyatı olan kalın bağırsağı tamamen alarak gerçekleştirdik. Dünyanın en büyük ameliyatları burada yapılıyor.”
ÇANKAYA YAŞAM’DA EN İYİ HİZMET
 Son olarak Batman’da geçtiğimiz hafta doktorlarını Batmanlılarla buluşturduklarını dile getiren Dinç “Batmanda geçtiğimiz hafta bir seminer gerçekleştirdik. Doktorlarımızı Batman’a kadar getirdik. Amacımız Batman ile Ankara'daki hastanemizi birleştirmek. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Hemşerilerimize hiç bir zaman ticari gözle bakmıyoruz, hastalarımızın elinden tutacağız. Bize müracaat edecek olan hemşerilerimize her türlü konuda destek olmaya hazırız. gerek maddi ve gerekse de manevi olarak. Bizim amacımız ticari bir mantıkla buna yanaşmıyoruz.  Bizler en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Batman Ankara arasında bir sağlık köprüsü oluşturacağız.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Reşide Kalaycıoğlu
1683 gün önce
Ben dizimden ameliyat oldum Bora Bey çok sıcak ve çok ilgili davrandı Dizim için emar gerekti Maltepe'de bir yere yonlendirildim bu büyük noksanlık Hastaneyi çok beğendim tertemiz danismadaki personel insanlara son derece soğuklar bence kapıdaki karslamalar danismada olmalılar ayrıca doktor odalarina gitmek için departman görevlisi olması gerekir bu özel hastanelerde (bayındır güven hast) var insanın yüzüne niye geldiniz gibi bakmıyorlar Ankara'ya böyle temiz güzel bir hastaneyi hayata geçirdiğiniz için çok çok teşekkür ederim Personelin eğitimden geçirilmesi gerekiyor (lütfen alinmayin) TLF numaram 0532 2483086
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=