Lütfen bekleyin..



SP İl Başkanı Fırat Mevlid kandilini kutladı

19 Kasım 2018, 12:53 - Okunma: 719

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat yaptığı açıklamada "Yeryüzüne Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz (SAV) mim Dünyayı şereflendirdiği mübarek kutlu güne ulaşmış olmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz. İnsanlığın son kurtarıcısı olan Efendiler Efendisi (SAV) Kuranı Kerim'de ifade edildiği gibi bütün insanlığa en güzel örnek olarak gönderilmiştir.

Bu sebeple kendisini her hususta örnek almak kurtuluşa ulaşmanın en güzel yoludur. Sevgili Peygamberimizi bu kutlu Doğum günlerinde saygı ve hürmetle anarken, O nun yaşantısını ve bütün hayatını örnek almamız ve ömrümüzü ona göre tanzim etmemiz gerekir. Yaşantımız ve hayatımız o zaman bir anlam kazanır. Yine bütün âlemlere Rahmet olarak gönderilen O yüce Resul'de(SAV) sadece insanlığa değil bütün âlemlere Rahmet olarak gönderilmiştir. Bütün âlemler O merhamet Selin'den yararlanmaktadır. Bundan dolayı bugün Dünyanın dört bir yanında adeta bir yangın yerine dönen İslam beldelerinde devam eden ölümlerin, soykırımların, işgallerin sona ermesi için Peygamberimizin Adaletine, şefkatine ne kadar ihtiyaç olduğu gün gibi ortadadır. Tek dilek ve temennimiz Yüce Rabbimizin(CC) lütuf ve keremi ile "HABİBİM" dediği Hz Muhammed Mustafa (SAV) mim hürmetine yeryüzündeki bu zulümleri bitirmesi ve akan kanları durdurmasıdır. Dünyanın karanlıktan aydınlığa çıktığı bu mübarek günün yeryüzündeki tüm âlemlerin kurtuluş ve Saadet'ine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=