Lütfen bekleyin..



Dr. Karakuş’tan Ağrısız Ameliyat

19 Kasım 2018, 12:41 - Okunma: 3513

Batman Bölge Devlet Hastanesinde görev yapan Op. Dr. Mustafa Karakuş, ağrısız ve başarılı ameliyatlarıyla kısa zamanda adından söz ettirmeyi başardı.2005 - 2011 yılları arasında Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde, ‘Beyin omurilik ve Sinir Cerrahisi’ alanında ihtisas yaptı.

Ardından 2011 yılından beri Batman Bölge Devlet Hastanesinde merkez, ilçe ve bölgede aranan doktor konumunda olan Op. Dr. Karakuş,  vatandaşlara başarı ve büyük bir özveri ile hizmet veriyor. Son olarak babasının ameliyatını başarılı bir şekilde yaptığını belirten eğitimci Dilek Ekingen; “Op. Dr. Mustafa Karakuş beyin ve Sinir Cerrahisinin günlük pratiğinde çok sık karşılaşılan bel fıtığı hastalığını mikroskopik diskektomi yöntemi ile başarılı bir şekilde tedavi etmektedir. Babam Reşit Ekingen’i uzun süredir, müzdarip olduğu bel fıtığı hastalığından yarım saatlik mikroskopik diskektomi ameliyatı ile kurtarıp aynı gün ayağa kaldırdı. Babam ertesi gün yürüyerek ağrısız bir şekilde taburcu edildi. Op. Dr. Mustafa Karakuş’a babamın başarılı ameliyatı ve halkımız adına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=