Lütfen bekleyin..



Kahraman; "İnsanlar şuurlandıkça toplum kalkınır"

18 Kasım 2018, 18:14 - Okunma: 797

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen TBMM 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman, Üniversiteden fahri doktora ünvanı alırken, Birlik Vakfı Batman Şubesi Hizmet Binası temel atma törenine ve iş yeri açılışına katıldı.

Temel atma törenine;Vali Hulusi Şahin, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, Birlik Vakfı yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı. 
Batman Belediyesi tarafından Birlik Vakfı Batman Şubesi'ne tahsis edilen 1600 metrekarelik alanda inşa edilecek vakfın hizmet binası temel atma töreninde bir konuşma yapan TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman, Ülkelerin kalkınmasında nitelikli insanın önemli olduğunu belirterek, "İnsanın inşası mühim, insanlar şuurlandıkça o toplumu da kalkındırmış olur,  diye konuştu. 


Binanın yapılmasına vesile olan kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eden TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman, "Arsanın Tahsisini yapan belediyemize, bu tür vakıfları destekleyen tüm idarecilerimize ve hayırseverlere Allah hayırlı günler nasip etsin. Batmanımız, fevkalade güzel bir şehir.  Her geldiğimde daha da geliştiğini görüyorum" dedi.Konuşmaların ardından tören hizmet binasının temeline ilk harcın bırakılmasıyla sona erdi.Temel atma törenin ardından TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman ve Vali Şahin Turgut Özal Bulvarı üzerinde giyim üzerine yeni hizmete giren mağazanın açılışını gerçekleştirdiler. 
Öte yandan Batman Üniversitesi tarafından TBMM 27. Dönem Başkanı Sayın İsmail Kahraman’a “Ülkemizin Milli menfaatlerin korunmasında vermiş olduğu üstün hizmet ve gayretlerinden dolayı” Fahri Doktora Unvanı verildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=