Lütfen bekleyin..



Atlıhan Park Otel’de öğrencilere kahvaltı kültürü

14 Kasım 2018, 16:45 - Okunma: 1127

Atlıhan Park Otel günlerinin büyük çoğunluğunu okulda geçiren öğrencilerin sabah kahvaltısının önemini kavratmak amaçlı TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencilerine yönelik kahvaltı düzenledi.Etkinliğin amacının kahvaltı yapan öğrencilerin sınıf içinde başarısının daha fazla olduğu,

Kavrama yeteneklerinin daha iyi olduğu, problem çözme konularının daha başarılı olduğu, beslenme bozukluklarından kaynaklı hastalıklara daha az yakalandıkları kilo kontrolünü sağlayabilmeleri sabah kahvaltısı programında anlatıldı. 
Yapılan araştırmaya göre çağı çocuklarının %25’den fazlasında kansızlık problemi bulunmakta ve öğrencilerin beslenme alışkanlıkları incelendiğinde ise %40’ından fazlasının kahvaltı yapmadıkları görülmektedir. Bu amaçla kahvaltı yapan öğrencilerin konsantrasyon ve öğrenme kabiliyetlerinin daha yüksek olduğunu kavratmak amaçlı öğrencilere Atlıhan park otelde sabah kahvaltısı etkinliği düzenleyip kahvaltı yapmanın önemini vurguladılar. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=