Lütfen bekleyin..



ÖZTÜRK YILMAZ CHP’nin BİLİNÇ ALTINI DEŞİFRE ETTİ

12 Kasım 2018, 09:53 - Okunma: 685

Asriad Batman şube Başkanı Nihat İpekyüz Türkçe ezan tartışmaları ile ilgili bir açıklama yaptı.CHP Mv Öztürk Yılmaz’ın gündeme getirdiği talep, CHP zihniyetinin bilinçaltını deşifre etmiştir diyen İpekyüz Danıştay’ın aldığı skandal andımız kararından sonra CHP zihniyetinin Türkçe ezan talebini gündeme getirmesini tek parti dönemine olan özlem olarak değerlendirdiklerini ve şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Ezanın evrensel bir çağrı olduğunu ve dünyanın her yanında orjinal şekli ile okunduğunu belirten İpekyüz, namaz ve camii ile bağı olmayanların ibadetlere müdahalesini bağnazlık olarak nitelendiriyoruz dedi.
Asriad Batman şube Başkanı Nihat İpekyüz, Öztürk Yılmaz’ın bu senaryonun figüranı olduğunu ve halkın sert tepkisi nedeniyle harcandığını ifade etti. CHP’nin salt bir parti olmaktan ziyade bir  zihniyet olduğunu ve bu zihniyetin bilinçaltının bu talep sonucunda deşifre olduğunu belirten İpekyüz, 15 Temmuz gecesi ezanı susturamayanların halk tarafından ilelebet susturulacağını belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=