Lütfen bekleyin..



Bağımlılıkla Mücadele toplantısı yapıldı

08 Kasım 2018, 21:44 - Okunma: 954

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulunun 27. toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında valilik toplantı salonunda yapıldı.Toplantıya ilimizin yeni valisi Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcılığı, Batman Üniversitesi, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.


İl Sağlık Müdürlüğü yetkilisi Yahya Yetiz’in uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında slayt gösterisi eşliğinde yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından bir önceki dönemde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Uyuşturucu bağımlılarının mesken tutabileceği metruk binaların yıkılması, parklarda gerekli tedbirlerin alınıp kontrollerin sıklaştırılması, sigara denetiminin artırılması konularında etkin mücadele ve kontrollerin sıklaştırılarak sürdürülmesine karar verildi.Batman Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde Belediyeye ait park ve bahçelerde uyuşturucu ve sigara kullanımına yönelik denetimlerin artırıldığı kaydedilirken, 2018 yılı başından itibaren Belediye tarafından 26 adet metruk binanın yıkımının gerçekleştirildiği belirtildi.Toplantıda Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ise, metruk ve kaçak yapılan yapıların yıkımı için yeni cihaz aldıklarını, yasa ve amaç dışı yapıların yıkımına devam edileceğini belirtti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=