Lütfen bekleyin..



“Fetö’nun Tuzağına Düşmeyen Tek Siyasi Parti Saadet’tir”

06 Kasım 2018, 15:49 - Okunma: 1783

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat Milletvekilleri Cihangir İslam ile ilgili son günlerde başlatılan karalama kampanyasına karşı yaptığı açıklamada Cihangir’in dfarbeci olarak lanse edilmek istenmesinin bir akıl tutulması olduğunu dile getirdi.

Başkan Fırat açıklamasında “Son günlerde yandaş medyanın yeni ve çirkef senaryolarından biri daha sahneye konulmuştur. Milletvekilimiz Cihangir İSLAM ile ilgili başlatılan karalama ve linç kampanyası tahammül edilemez boyutlara ulaşmıştır. Hayatı boyunca FETO ile bir kere bile yan yana gelmemiş bir insanı, FETO ile yıllar boyu iş tutmuş her istediğini vermiş, Devletin her kademesine onları yerleştirmiş olan insanların darbeci diye eleştirmesi büyük bir hezeyandır. Bir akıl tutulmasıdır.
Bir vekilin Meclis kürsüsünden hakikatleri haykırması, toplumun gönlündeki arzularını dillendirmesinden daha doğal ne olabilir..? Ama aklını çok ucuz dünya menfaatleri karşılığında kiraya verenler, elbette ki bu hakikatleri anlamaları mümkün değildir. Onun için bugün, Feto ihanetinin "siyasi ayağının" ortaya çıkmasından korkanlar yandaş medyayı ve satılmış kalemşorları harekete geçirerek partimize ve vekilimize ahlaksızca ve vicdansızca saldırtıyorlar. Vekilimizin sözlerinde Bayrağımıza, Halkımıza, Devletimize asla bir hakaret söz konusu değildir. Söylenenler tamamen çarpıtılmıştır. Çok iyi biliniyor ki bu ülkede Fetonun tuzağına düşmeyen tek siyasi parti Saadet Partisi ve onun teşkilatlarıdır.15 Temmuz ihanet gecesinde Batman teşkilatı olarak meydanlara çıkarken birileri emretti diye değil Darbelere karşı olduğumuz için günlerce nöbetler tuttuk ve meydanlarda mitingler verdik.. Bugün olsa meydanlara ilk çıkan yine biz olacağız.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=