Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Batman’a veda etti

06 Kasım 2018, 15:48 - Okunma: 1000

Batman Valisi Ahmet Deniz Manisa’ya atanmasından dolayı Batman’daki resmi kurumlara veda ziyaretinde bulundu. 2 gün boyunca resmi kurumları ziyaret eden Vali Ahmet Deniz dünde kalan resmi kurumları da ziyaret ederek bugün saat 14’te Batman’dan yeni görev yeri olan Manisa Valiliği görevine geçecek.

Batman Valisi Ahmet Deniz dün akşam TP Kristal Park tesislerinde onuruna verilen veda yemeğine de katıldı. Veda yemeğine kurum müdürleri, Stk başkanları, Gazeteciler, şehit yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Vali Deniz gecede duygu yüklü bir konuşma yaptı.
VALİ AHMET DENİZ'İN VEDA MESAJI
Öte yandan Vali Deniz yayımladığı veda mesajında “Devlet hizmeti bir bayrak yarışından ibarettir. 29 yıllık yöneticilik hayatımın en güzel yaklaşık iki yıl altı ay gibi bir süreyi geçirdiğim Petrol Kenti Batman'dan yeni görev yerimiz olan Manisa Valiliğine gitmek üzere güzel anılarla ve gönül huzuruyla ayrılmanın hazırlığı içindeyim. 
Meslek hayatımızda çok önemli bir yeri olan Batman'da; gerek kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, yerel yönetimlerimizle, muhtarlarımızla, basın mensuplarımız ve halkımızla gerçekten çok güzel bir çalışma ortamı bulduk. 
Batman halkı devletine ve bayrağına her zaman sahip çıkarak teröre karşı çok güzel bir duruş sergiliyor. Özellikle çukur siyasetine karşı ve 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde dik bir duruş sergiledi. Bundan dolayı Batman halkına teşekkür ediyorum.
Yeni görev yerim olan Manisa’da ve her platformda, Batmanla ilgili her güzel proje ve düşünceye severek destek olacağımı ve güzel şehrin güzel insanlarının geleceğiniz çok daha iyi olacağına yürekten inanıyorum.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=