Lütfen bekleyin..



Sabri Özdemir gözaltına alındı

01 Kasım 2018, 09:12 - Okunma: 1112

İç işleri bakanlığı tarafından görevinden alınan Belediye eş başkan vekili Sabri Özdemir dün akşam saatlerinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındı.Sabri Özdemir adli muayene için Bölge devlet hastanesine getirilirken, operasyonda çok sayıda kişinin de gözaltına alındığı belirtildi. yürütülen soruşturma hakkında bir açıklama yapılmadı.

İlimizde Polis tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında evlere yapılan baskında aralarında görevden alınan DBP’li Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir’in de bulunduğu 10'a yakın kişi gözaltına alındı. 

Opeasyonun Batman merkez ve Gercüş ilçesinde yapıldığı belirtilirken.Aynı operasyon kapsamında gece saatlerinde birçok eve polislerce arama yapıldı.

Operasyonda, İç işleri bakanlığı tarafından görevden alınan Demokratik Bölgeler Partisi’nden (DBP) Batman Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir de evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Özdemir ile birlikte gözaltına alınan birçok kişi, hastanede sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra Batman Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, gözaltılarla ilgili bir açıklama yapılmadı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=