Lütfen bekleyin..



Anadolu Üniversitesiyle ‘’Sergi’’ Köprüsü Kuruldu

01 Kasım 2018, 08:47 - Okunma: 1353

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘’Karma Sergi’ öğrencilerin ilgisini topladı.

‘’REKTÖRÜMÜZÜN DESTEĞİYLE’’
Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda gerçekleşen etkinlik, Müzik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İlhami Kaya’nın şefliğindeki öğrenci korosunun seslendirdiği şarkılarla başladı.

Serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Hasan Toğrul’un yanı sıra Üniversitemiz personeli, öğrencileri ve davetliler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toğrul: ‘‘Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Aydın Durmuş’un destek ve katkıları sayesinde Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi arasında bir ‘sergi köprüsü’ kurmuş olduk. Öğrencilerimiz için bu serginin açılması oldukça önemlidir. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ dedi.

Ayrıca açılış sonrası Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü atölyeleri gezilerek bölüm öğrencilerinin yaptığı çalışmalar yerinde izlendi.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile sanat alanında akademik bağı güçlendirmek ve öğrencilerin sanat anlayışlarına yeni bir pencere açması hedeflenen serginin 25 Ekim- 02 Kasım 2018 tarihleri arasında herkese açık olarak gezilebileceği bildirildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=