Lütfen bekleyin..



Beşiri'deki Çatışmada 1 ölü, 2 yaralı

01 Kasım 2018, 08:29 - Okunma: 1627

İlimiz Beşiri ilçesi Yarımtaş köyünde alınan bir ihbarı değerlendiren Polis ekipleri PKK'lı örgüt elemanlarıyla çatışmaya girdi. Çatışmada bir polis ağır şekilde yaralanırken , Valilik açıklamasında bir PKK'linın öldürüldüğü belirtildi. Yaralanan Özel hareket Polisinin tedavisi Batman Bölge devlet hastanesinde devam ediyor. Öte yandan aynı olaydan yaralanan başka bir PKK'lının da tedavisinin ardından Polis ekiplerince gözaltına alındı.

Beşiri'de yaşanan olay nedeniyle akşam saatlerinde Batman Bölge Hastanesinde yoğun bir trafik yaşandı. olayı duyan Batman Valisi Ahmet Deniz, Eminyet Müdürü ve diğer il yöneticileri hastanede yaralanan Polisin durumuyla ilgili bilgi almak için ziyaret ettiler.  

Çatışmada karnından aldığı yarayla feci şekilde yaralanan Polis memuru ameliyat edildi. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor.

Batnan Valiliği yaşanan olay ve oparasyonla ilgili açıklama yaptı. Valilik açıklamasında "31.10.2018 Çarşamba günü saat 18:30 sıralarında İlimiz Beşiri ilçesi Yarımtaş köyünde güvenlik güçlerimizin bölücü terör örgütüne yönelik  yapmış olduğu operasyon sırasında 1 (bir) Polis Memurumuz yaralanmış olup, 1 (bir) terörist ölü olarak ele geçirilmiştir.. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir. 
Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla, terörle mücadele kapsamında yürütülen tüm faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir." denildi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=