Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Sason ve Kozluk İlçelerine Veda Ziyaretinde Bulundu

01 Kasım 2018, 08:25 - Okunma: 811

İlimiz Valiliğini yürütürken son Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliğine atanan Vali Ahmet Deniz, Sason ve Kozluk ilçelerine veda ziyaretinde bulundu. Sason ilçesini ziyaret eden Vali Deniz, ilçe kaymakamlığında, Kaymakam Abdullah Özadalı ve ilçe kamu kurum yöneticileri ile bir araya gelerek vedalaştı.

SASON'A VEDA ZİYARETİ

Daha sonra ilçe halkıyla vedalaşan Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, Sason ilçesine altyapı, eğitim ve spor alanlarında devletin imkanları doğrultusunda yatırımların yapıldığını, yapılmaya devam edileceğini ifade etti.
 
İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, polis memurları ve jandarma personeli ile vedalaştı.


 
KOZLUK İLÇESİ VEDA ZİYARETİ
 
Daha sonra Kozluk ilçesine geçen Vali Deniz, İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Osman Bilici ve kamu kurum yöneticileri ile vedalaştı.
 
Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Deniz, Belediye Başkanı M. Veysi Işık ile vedalaştı. İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, polis memurları ve askeri personeli ile vedalaştı.


 
Kurum ziyaretlerinin ardından ilçe halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, çayevlerinde oturan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla vedalaşan Vali Deniz, ilimizde sağlanan huzurun davam etmesi için herkese önemli görevler düştüğünü belirterek, birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu bozmaya çalışan her kim olursa olsun yüksek sesle karşı durulması gerektiğini vurguladı.
 
Kamu kurum yöneticileri ve vatandaşlar ise Vali Deniz’e, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, yeni görev yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=