Lütfen bekleyin..



29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkuyla kutlandı

29 Ekim 2018, 17:10 - Okunma: 1073

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 95’inci yıl dönümü Batman’da coşkuyla kutlandı. Kutlamalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Cumhuriyet bayramı kutlamalarına; Batman Valisi Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy,

Batman protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Vali Deniz, Garnizon Komutanı Uçarcılar, ve Belediye Başkan Vekili Aksoy, tören aracıyla törene katılan vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Vali Ahmet Deniz törende yaptığı konuşmada  “Sevgili gençler, Türkiye Cumhuriyetinin hangi zor şartlar altında kurulduğunu hepiniz çok iyi bilmelisiniz. Atatürk'ün sizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin her alanda gelişmesi, kalkınması, Dünya'da söz sahibi olması sizlerin gayreti ve çalışkanlığı sayesinde gerçekleşecektir. Unutmayınız ki, geleceğimize yön verecek olan sizlersiniz.  Sizlerin tarihini, geçmişini bilen, milli ve manevi değerlerimize sahip, okuyan, tartışan, yorumlayan, sevgi ve hoşgörüyü yüreğinde hisseden bireyler olarak yetişmeniz ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir.  Geçmişimizden güç alarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmek için, daha gelişmiş, daha kalkınmış, daha güçlü bir Türkiye için çok ama çok çalışmalıyız.


Başarılı olan öğrencilere Vali Deniz, Garnizon Komutanı Uçarcılar ve Belediye Başkan Vekili Aksoy tarafından ödüllerin verilmesinin ardından program; öğrencilerin ve gazilerin resmi geçiş töreni ile son buldu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=