Lütfen bekleyin..



Batman 15 Bin Kişilik Stadyum Hizmete Girdi

27 Ekim 2018, 23:09 - Okunma: 783

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında ilimizde inşa edilen 15 bin kişilik Batman Stadyumu'nda ilk maç oynandı.Maç öncesi stadyumu ziyaret eden Vali Deniz, taraftarla bir araya gelerek, stadyum hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Batman açısında güzel ve heyecanlı bir gün olduğunu, 15 bin kişilik stadyumda ilk maçın oynanacağını belirten Vali Deniz,  stadın asıl açılışını daha sonra üst düzeyde yapılacağını belirterek, "Stadyum, modern ve UEFA kriterlerine uygun  inşa edildiğini, Spor içerisinde kardeşlik ve centilmenlik önemli. Biz sporda bunu önemsiyoruz. Batman bu açıdan çok güzel bir şehir. Geçen yıl başlattığımız "Burası Batman Burada Küfür Yok" kampanyası devam ediyor. Burada amacımız Batman'ın bütün şehirlere örnek olmasıdır" dedi. 


Stadın bulunduğu spor kompleksindeki yatırımlarına ilişkin bilgi veren Vali Deniz,  "Spor kompleksinde stadın yanı sıra olimpik yüzme havuzu ve atletizm pistimiz var. Devletimizin yaptığı yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırım. Bu şehir inşallah bu stadyumda şampiyonluklar görür" diye konuştu. 
Daha sonra Vali Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum yöneticileri ve taraftarlarla birlikte 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Batman Petrolspor -Büyükçekmece Tepecikspor maçını izlediler.  Karşılaşma Batman Petrolspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 
Maç sonrası Petrolspor  futbolcularını ziyaret eden Vali Deniz, sporcuları tebrik ederek, kendilerine başarılar diledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=