Lütfen bekleyin..



AKSOY, SEMT PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

26 Ekim 2018, 17:49 - Okunma: 819

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Gültepe Mahallesi’nde bulunan sabit semt pazarına giderek pazar esnafını ziyaret etti.Gültepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan sabit semt pazarında pazarcı esnafı, vatandaşlara daha sağlıklı ve iyi koşullarda ürünlerini satabilme imkanı bulurken, vatandaşlar doğal ve kaliteli ürünleri ucuza alabilme imkanına kavuştu.

Bir süre önce yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan sabit semt pazarına giderek esnafı ziyaret eden Başkan Vekili Aksoy’u gören esnaf, Belediye tarafından yapılan semt pazarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Semt pazarında altyapıdan, üst yapıya ve içerisindeki tefrişat malzemelerini de inceleyen Başkan Vekili Aksoy, pazarda satılan ürünler hakkında da bilgi aldı. Esnafla hatıra fotoğrafı çekip, ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Vekili Aksoy, pazardaki eksik ve aksaklıkların en kısa sürede giderilmesi talimatını verdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=