Lütfen bekleyin..



İş Kur personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

26 Ekim 2018, 17:43 - Okunma: 800

Batman Belediyesi bünyesinde çalışan İş Kur personeline "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" semineri verildi.Batman Belediyesi tarafından, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İş Kur üzerinden belediyede istihdam edilen yaklaşık 600 personele yönelik 4857 sayılı İş Kanunu ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu uyarınca "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" semineri düzenlendi.

Belediye İşyeri Hekimi Mahmut Çiftçi ve Çevre Mühendisi B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ayşegül Boyraz tarafından verilen seminerde katılımcılara; çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş yeri temizliği, işyeri düzeni, iş kazası ile meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar ile iş yerindeki tehlikeler ve ilkyardım hakkında bilgiler verildi.

 Belediye Konferans Salonu’nda 22-26 Ekim tarihleri arasında bir hafta boyunca verilen eğitimlerin çalışma yaşamı açısından önemli olduğunu belirten katılımcılar  eğitim sayesinde bir çok konuda bilgilendiklerini ifade ettiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=