Lütfen bekleyin..



Sur’da Batman’lı Bürokratın başarısı

25 Ekim 2018, 16:44 - Okunma: 1370

Batman Sason doğumlu Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Abdullah Çiftçi Komşu ilde yaptığı başarılı çalışmalarla adından sözettiriyor. 6 ay gibi kısa bir süredir Sur’da Kaymakamlık ve Başkan Vekilliği görevini birlikte titizlikle yürüten Çiftçi’ye Diyarbakır halkıda büyük sevgi besliyor.

 HALKÇI KAYMAKAM HALKIN İÇİNDE..!
Halkla iç içe olan ve sık sık esnaf ziyareti yaparak halkın içinden çıkmayan ve Devlet Halk kaynaşmasında büyük aşama kaydeden Sur İlçesinin gelişimi için yoğun bir gayret ve çabası olan Batmanlı bürokrat Çiftçi’nin başarısı Diyarbakır’da konuşuluyor. 
Halkı Kucaklayan, kimseyi çemberin dışında bırakmadan, devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren ve gönüllere dokunan bir irade anlayışı ile Sur halkının hizmetinde olduğunu belirten Abdullah Çiftçi temel amacının halka hizmet olduğunu dile getirdi. 


GAZETEMİZDEN BAŞARILI KAYMAKAMA ZİYARET
Kaymakam ve Başkan vekili Abdullah Çiftçi’yi önceki gün gazetemiz sahibi ve Güneydoğu gazeteciler cemiyeti ve Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkan yardımcısı Nimet Dal, Pusula Gazetesi Yazı işleri Müdürü Aytekin Dal ve Demokrat Gazetesi Spor Müdürü Rıfat Dal makamında ziyaret ettiler. Batmanlı hemşehrilerini makamında ağırlamaktan memnun olduğunu belirten Kaymakam ve Başkan Vekili Çiftçi Batman halkına selamlarını gönderdi. 
Kaymakam Çiftçi Sur’da yapılan hizmetleri de anlattı.Sur’da okuma yazma seferberliği başlatan kaymakam ve Başkan vekili Çiftçi 5687 vatandaşa ulaşarak okuma yazma oranının artmasında büyük emeği bulunuyor. 
SUR’DA GÜZEL İŞLER YAPILIYOR
Daha önce Şanlıurfa Suruç’ta büyük başarılara imza atan takdir toplayan Kaymakam Abdullah Çiftçi İç işleri bakanlığı tarafından başarılı bürokratlar arasında gösteriliyor. 
Şark görevini tamamlamasına rağmen İç işleri Bakanı Süleyman Soylunun talimatıyla Diyarbakır Sur’a gönderilen hemşehrimiz Çiftçi Sur ilçesinde yaptığı başarılı çalışmalarla Sur’un yeniden imarı, tarihi mekânların yeniden hizmete açılmasında yoğun bir gayret ve girişimi bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Sur’da inceleme yaparak yapılan dönüşüm ve sur2un yeniden imarı konusunda hemşehrimiz Çiftçi’yi tebrik etti.   


Abdullah Çiftçi Kimdir?
1978 yılında Batman’ın Sason İlçesinde doğan Abdullah Çiftçi İlkokulu Sason’da Ortaokulu Muş’ta okudu. 2000 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2004 yılında Muş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Mesleğine girdi. Sırasıyla Konya’nın Taşkent, Isparta’nın Yenişarbademli ilçelerinde Kaymakam Vekilliği ile Samsun'un Yakakent İlçesi, Hakkari Çukurca, İlçesinde kaymakamlık ve Erzincan Vali Yardımcılığı  görevlerinde bulundu.Şanlıurfa ili Suruç ilçesi Kaymakamı iken 30/11/2016 tarih ve 2016/1861 sayılı Müşterek Kararname ile Çınarcık Kaymakamlığına atanmıştır. Dil Eğitimi Almanya’da tamamlayan Abdullah Çiftçi evli ve üç Çocuk babasıdır. 13/05/2018 tarihinde Sur Kaymakamlığı ve Belediye Başkan vekilliği görevine başladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=