Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman’ın sorunlarını kamuoyuyla paylaştı

25 Ekim 2018, 16:43 - Okunma: 848

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığınca "Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip" projesi kapsamında parti il binasında basın toplantısı düzenleyerek mahallelerde tespit edilen sorunları basınla paylaştı.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz aylarda Batman merkez mahallelerinde var olan sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturmak için başlattığı "Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip" adlı projenin tanıtımını yaparak kamuoyuna duyurmuştu.
Toplantıda Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz açıklamalarda bulundu. Vatandaşlara hizmet etmenin, siyaset anlayışlarının öncelikleri arasında yer aldığına vurgu yapan Durmaz, "İyilik ve doğruya destek olmak, kötülük ve düşmanlığa karşı olmak, parti olarak en temel ilkelerimizdendir. Bizim anlayışımıza göre her şey insan içindir. Dünya, güneş, ay bütün kâinat insan içindir. Din de devlet de insan içindir. İnsanı öncelememiz ve adaleti önceliğimiz haline getirmemizin nedeni budur. Bütün vatandaşlarımız, devletin imkânlarından ve yerel idarenin hizmetlerinden eşit ve adilce faydalanmalıdır." diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=