Lütfen bekleyin..



Fuarda BATSO neden yoktu!

24 Ekim 2018, 20:04 - Okunma: 961

Batman’da 2. cisi düzenlenen ve geçtiğimiz yıla göre oldukça sönük geçen İnşaat ve tarım fuarında Batman ve Ticaret Odasının yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Batman’ın en büyük STK’sı olan ve Fuara katılan firmaların %90’ının BATSO’ya üye olduğu İnşaat ve Tarım Fuarına BATSO gibi bir kuruluşun katılmaması ve destek sunmaması şaşkınlıkla karşılandı.

Fuarın sönük geçmesi nedenleri arasında BATSO gibi bir kurumun destek sunmaması da gösteriliyor.

FUARA ELEŞTİRİLER SÜRÜYOR!
Geçtiğimiz yıl Bakanların Katıldığı Tarım ve İnşaat fuarı eleştirilerin odağı olurken, BATSO’nun fuarda yer almaması ve üyelerine destek sunmaması kamuoyunda konuşuluyor.. Fuarın bir ayağının eksik kalmasına neden olan BATSO gibi bir kurumun destek neden sunmadığı kamuoyunda merakla bekleniyor. BATSO Fuarın hiçbir tanıtım, etkinlik, kuruluş ve diğer açılışlarında yer almazken sönük fuar sona erdi ama yankılarının daha da süreceği görünüyor. 


OSB YÖNETİMİNDE DE BATSO YOK!
Fuarda yalnız bırakılan Firma ve kurumlara teknik destek sunulmaması konuşulurken, BATSO’nun OSB yönetiminde de olmaması tartışılmaya devam ediyor.
Batman’ın ekonomisine yön veren bir kurumun Organize sanayi bölgesi gibi bir kuruluşun yönetiminde söz almaması büyük bir eksiklik olurken, her geçen gün kurumun Batman ekonomisinden uzaklaştığı gözlerden kaçmıyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=