Lütfen bekleyin..



Vali Deniz: "‘Velileri de eğitimin içine katmalıyız"

24 Ekim 2018, 20:04 - Okunma: 946

Vali Ahmet Deniz, “Batman Fen Lisesi”, “Batman Zeynel Bey Anadolu İmam -Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu” ile ‘Batman Sosyal Bilimler Lisesi’nin yer aldığı eğitim kampusunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Okul ziyaretleri sırasında Vali Deniz’e; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran eşlik etti.

Z KÜTÜPHANESİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI
Batman Fen lisesini ziyaret eden Vali Deniz,  okul bünyesinde Valiliğimizin destekleri ile düzenlenen “Biruni ” Z Kütüphanesinin açılışını öğrencilerle birlikte yaparak, kütüphanede incelemelerde bulundu. Kütüphane açılışının ardından okulun öğrencileri ile bir araya gelen Vali Deniz,  öğrencilerle bir süre sohbet ederek, kendilerine kitap hediye etti. Daha sonra Batman Zeynel Bey Anadolu İmam -Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu ziyaret eden Vali Deniz, okulda incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Okul bünyesinde Valiliğimizin destekleri ile düzenlenen “Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri” Z Kütüphanesini açılışını yaparak, kütüphanede incelemelerde bulundu.
ÖĞRENCİLERLE KİTAP OKUDU
Batman Sosyal Bililer Lisesini ziyaret eden Vali Deniz, okulda incelemelerde bulunarak, yeni düzenlenen “Z” kütüphanesinin açılışını yaptı, okullun öğrencileri ile Batman Her Yerde Okuyor Kampanyası kapsamında öğrencilerle bir süre kitap okudu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=