Lütfen bekleyin..



Toptaş Ailesinden görkemli düğün

20 Ekim 2018, 15:55 - Okunma: 3395

Batman’ın sevilen ailelerinden Toptaşlar sigortacılık sahiplerinden TP emeklisi Yavuz Toptaş’ın oğlu Hüseyin Toptaş hafta sonu Beyaz Şato Düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün töreniyle Mazhar Aksoy’un kızı Hilal Aksoy’la dünya evine girdi. Görkemli düğüne çok sayıda davetli katıldı.

Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Damadın babası Yavuz Toptaş ve amcaları Sıddık Toptaş, Süleyman Toptaş, Faruk Toptaş, Tarık Toptaş ve diğer aile fertleri davetlileri kapıda karşıladılar.   
SABRİ ÖZDEMİR VE HDP’Lİ VEKİLLER DÜĞÜNDEYDİ
Yoğun ilgi gören düğüne HDP Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Dr. Necdet İpekyüz, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Esnaf Odaları Birliği ve Oda Başkanı Mehmet Salih Kaplan, partililer, STK Başkanları, Kurum yöneticileri, İş adamı ve sigorta acenta yöneticileri, bölge müdürleri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Altunlar yemek fabrikasının organizasyonuyla dağıtılan Yemek servisi misafirlerin beğenisini topladı. 

TOPTAŞ AİLESİNİ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Genç çiftin nikah şahitliklerini Görevinden uzaklaştırılan Belediye eş başkanı Sabri Özdemir, İl Nüfus Müdürü Rıdvan Çelik, Orhan Günlemenç, Lale Aksoy, Leyla Akın ve Ayça Evlice yaptı. Genç çiftin Nikahının Belediye evlendirme Müdürü Nuri, Turgut tarafından kıyılmasından sonra evlenme cüzdanını Sabri Özdemir Gelin’e verdi. Özdemir Toptaş ailesini kutlayarak genç çifte ömür boyu mutluluk diledi. düğünde HDP’li vekiller Dr. Necdet İpekyüz ve Ayşe Acar Başaran’da halaya katılarak Toptaş ailesinin sevincine ortak oldular. Vekiller düğünde stres attılar. 


Toptaş ailesinin büyükleri düğünde masaları tek tek dolaşarak misafirlerle yakından ilgilendiler. Toptaş ailesi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan HDP milletvekilleri, partililer, Belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, İş adamları ve sigorta acenta yöneticileri ile tüm dost ve akrabalara teşekkür ettiler. 
Batman Demokrat Haber gazetesi olarak görkemli bir düğün gerçekleştiren Toptaş ailesini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluk dileriz.  

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Dilan
2158 gün önce
Maşaallah
Dilan
2158 gün önce
Maşaallah
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=