Lütfen bekleyin..



İyi Partili Vekillerden Batman’a çıkarma

18 Ekim 2018, 17:53 - Okunma: 918

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekilleri gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarete; İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel, İyi Parti Mersin Milletvekili Hakan Sıdalı, İyi Parti Eskişehir Milletvekili Aslan Kabukcuoğlu ve İyi Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik ile partililer katıldı.

İYİ PARTİ BÖLGENİN NABZINI TUTACAK


Genel Başkan Yardımcısı Ersagün gazete ziyaretinde yaptığı açıklamada “ Bölgede nabız yoklamaya geldik. Halkımızla, il yöneticileriyle ve STK’larlada bir araya geldik. İyi Parti olarak “İyilik kervanı” adı altında tüm Türkiye’de çalışma ve ziyaret gerçekleştiriyoruz. 

Batman’da da basın mensuplarını sıkıntılarını ve gelecekle ilgili talep ve isteklerini dinliyoruz. Batman bizim için önemli bir şehir. Önümüzdeki yerel seçimde adaylarımızı şimdiden belirlemeye çalışıyoruz. Şimdiden Batman’da nabız yokluyoruz. İyi Bir adayla halkımızın karşısına çıkacağız. Genel başkanımız sayın Meral Akşener’in selamını da sizlere getirdik. Batman’ı ve Batman halkını seviyoruz. Yerel medyayı güçlendirmek için çalışmamız var. Parti programımızda bu yer alıyor. İyi parti olarak 10 ay gibi bir süre önce kurulmamıza rağmen, genel başkanımız, kurucu üyelerimiz ve partililerimizle birlikte ilk seçimde yüzde 10 barajını da aştık.” Dedi. 
“TABELA PARTİSİ OLMADIK HALKIMIZIN İÇİNDEYİZ”
İyi parti İl Başkanı Kısmet Çelik’te yaptığı konuşmasında “ Batman’da gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Sayın Genel başkan yardımcımıza ve milletvekillerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başından beridir söylüyoruz. İyi parti olarak tabela partisi olmayacağız dedik. Ve öylede olmadığımızı tüm kamuoyuna gösteriyoruz. Biz bölgede varız var olmaya devam edeceğiz. Bölgede söz hakkımız olacak. ” Dedi. 
Öte yandan iyi parti heyeti Vali Ahmet Denizi’de makamında ziyaret etti.  İyi parti heyeti bugün Siirt’te ziyaretlerine devam edecek. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=