Lütfen bekleyin..



Fuara sönük açılış!

18 Ekim 2018, 17:48 - Okunma: 672

Bu sene ikincisi düzenlenen İnşaat ve tarım fuarı geçen seneye oranla sönük bir ortamda açıldı.Geçen yıl çok sayıda bakanın katıldığı fuar açılışına bu yıl il yöneticileri, sivil toplum örgütleri, kurum müdürleri ve fuardan yer kiralayan firmalar katılırken, vatandaşların ise ilgi göstermediği gözlendi.

 Şehir Otogarı yanında düzenlenen fuar alanı, ilk günden boş kaldı. Fuarın ilgi çekmemesi, ekonomik sıkıntılara bağlandı. İşi üstlenen firmanın, gerekli tanıtımı yapmadığı tahmini de ortaya atıldı. Vatandaşların fuar alanını ziyaret edebilmesi için de ciddi bir hazırlık yapılmadı.


Çevre illerde yapılan fuarlar öncesinde tüm kesimlerin katılımıyla tanıtım ve toplantılar yapılırken, işi üstlenen firma masraftan kaçınarak yeterli anlamda tanıtım gerçekleştiremedi. Bir basın toplantısı bile düzenlenmezken, konuyla ilgili aydınlatıcı bilgide verilmedi. 
Çevre illerde de Batman’daki fuar tanıtımıyla ilgili yeterli bir çalışma yapılmadığı göze çarparken, vatandaşların fuar alanını ziyaret edebilmesi için ciddi bir hazırlık yapılmadığı görüldü. 
Batman’daki tarım ve inşaatın tanıtımı için önemli olan Fuar organizasyonu kentlerde oldukça önemsenirken, maalesef Batman’da ciddi bir organizasyon yapılmadı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=