Lütfen bekleyin..



Tanrıseven: “15 Temmuzu Anlamak İçin 28 Şubat’a Bakmak Gerekir”

18 Ekim 2018, 17:47 - Okunma: 761

Batman Üniversitesi tarafından organize edilen, “Türkiye'de Demokratikleşme Süreci ve 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi” konulu yılın İlk Dersini veren Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “15 Temmuzu Anlamak İçin 28 Şubat’a Bakmak Gerekir” dedi.

28 Şubat’tan dindar kesimin zorluk çektiğini, 8 yıllık kesintisiz eğitimle imam hatiplerin orta kısımlarının kapatıldığını, şuan ki Sayın Cumhurbaşkanımız bile okuduğu bir şiir yüzünden mahkeme de uydurma bir karar ile mahkum edildiğini, belediye başkanlığının elinden alındığını ifade eden Kaymakam Tanrıseven, “O dönemde iki yüzlülük yapan, kendini saklayan, gizleyen bu FETÖ gibi oluşumların da önü açıldı. Çünkü bu oluşumlar kendilerini gizleyerek, devlet kademelerine doluştular. Elbette devlet kademeleri herkese açık olmalı ancak, bir başka otoriteden talimat alarak, amirlerini dinlemediğiniz zaman, hele oraya hak etmedik şekilde geldiğiniz zaman iş başka bir boyut alıyor. Bunun sonuçlarını 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gördük.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=